Hva skjer framover?

Under kommer litt info om aktiviteter/arrangementer i tiden frem mot sommeren/høsten. Alle står skrevet i terminlista som du finner under siden "Terminliste og kurs". Der finner du også stevner i kretsen, i tillegg til noen andre arrangement i nærområdet. 

Årsmøtereferatet er også ferdig signert og ligger under siden "Styret". Her finnes også styremøtereferater etter hvert som de godkjennes av styret.  


Grønt kort

28.5 blir det grønt kort kurs. Det er noen som har meldt seg på allerede. Om du vet om flere som bør delta, si ifra at de melder seg på kurset i "Min Idrett" - eller eventuelt tar kontakt med Moy. 

Ligger også info om grønt kort under "Terminliste og kurs". 


"Lys mellom husan" 

2.6. inviterer Finnmark Fotballkrets ledere, trenere, ildsjeler og andre som jobber for idretten / frivilligheten i Tana, på en inspirasjonskveld i flerbrukshallen. Dette er del 2 av bolystsatsingen, og er kalt "Lys mellom husan". Mer info om prosjektet / arrangementet finner du her . 

Har du lyst å være med? Si ifra til Kristin innen torsdag 26.5. NB! Kort svarfrist.


Dugnad 

7.6 blir det dugnad ved ridehallen. Vi starter med en felles "lettvintmiddag" på bålet kl. 17.00 og får ryddet / ordnet rundt hallen før sommeren. 


Ridestevnet

Ridestevnet som skulle vært gjennomført førstkommende helg, måtte utsettes. Vi flytter det til 6.-7.8.22. I forbindelse med stevnet har styret vedtatt at rekruttene i klubben som har lyst å ri, får ri i forkant av stevnet - fra kl. 10.00. Så starter vi stevnet offisielt når de yngste har fått skinne litt. Mer info rundt dette kommer nærmere stevnet :)


Helsesportsuka

I uke 32 har klubben fått i oppdrag å jobbe under helsesportsuka på Tana vgs. Her trenger vi både hester som egner seg og leiere. Meld deg gjerne om du har mulighet!


"Hopp og sprett i Tana"

Fjorårets suksess "Hopp og sprett i Tana" gjentas i uke 33. Her vil barn og unge få prøve ulike sider av ryttersporten. Her vil vi også trenge både hester og hjelpere. 



Har du vært på konkurranser, eller har noe du har lyst til å dele med de andre medlemmene/ folk rundt? Send gjerne bilde, resultater etc. til Lisa på Facebook, eller send en melding til klubbens instagram. Tar mer enn gjerne imot! :)




Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Årsmøte 2023

Kjøretrener 1 / kjøreinstruktør kurs ved Norsk Hestesenter

Årsmøte 19.02.2024